09.05.2010

Poziv na radionice - Transfer tehnologije

Uprava za znanost Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa (MZOŠ) i Human Dynamics konzorcij, pozivaju Vas da se prijavite na radionice pod nazivom Transfer tehnologije (TT).

Poštovani, Uprava za znanost Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa (MZOŠ) i Human Dynamics konzorcij, pozivaju Vas da se prijavite na radionice pod nazivom Transfer tehnologije (TT). Radionice će se provoditi u okviru mjera za povećanje kapaciteta za uspješan razvoj projekata i korištenje SIIF bespovratnih sredstava kao i sredstava dostupnih iz Strukturnih fondova EU-a.

Napominjemo da se nudi jednokratna mogućnost sudjelovanja na TT radionicama ukoliko se prijavite na vrijeme putem SIIF web-stranice http://www.siif-croatia.com/hr/events ili ukoliko kontaktirate SIIF projektni ured (tel: + 385 1 23 52 695, fax +385 1 23 52 699, e -mail: dragana.raic@mzos.hr.).

Za sva pitanja o radionicama i projektu, slobodno kontaktirajte SIIF projektni ured ili Ured za transfer tehnologije. U prilogu se nalazi poziv i raspored radionica kao i informacije o predavačima i program radionica. Napominjemo da će se sve radionice održati na engleskom jeziku. Molimo Vas da ovaj poziv proslijedite zainteresiranim istraživačima za koje smatrate da bi im sudjelovanje bilo od koristi. Srdačan pozdrav Miroslav Petrović Sveučilište u Zagrebu Odjel za znanost i tehnologiju Ured za transfer tehnologije Trg maršala Tita 14, 10000 Zagreb Telefon: (01) 4698 127 Faks: (01) 4698 141 E-mail: miroslav.petrovic@unizg.hr http://technology.unizg.hr/


Preuzmite datoteke